banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Cadetten/Scholieren Heren - Zwevegem 3 mei 201 Maandag 4 Mei 2015


Onze heren cadetten en scholieren trokken voor hun Beker van Vlaanderen naar Zwevegem. En ze hebben het er behoorlijk van af gebracht met een 10e plaats in de eindrangschikking.

 

Cadet Jef Heyndrickx mocht de wedstrijd openen op de 300m horden. Jef's tijd was iets minder goed dan een week tevoren op het PK, maar toch nog goed voor de eerste 4 punten. Dries Martens nam de 400m horden voor zijn rekening, goed voor 6 punten. Cadet Jens Van Hoyweghen debuteerde op de BVV met 4 punten op de 100m en 3 stuks op de 200m. Lennert Franssens liep dezelfde afstand bij de scholieren en krijg 6 punten achter zijn naam. Tobias Toremans-de Weert liep een knappe 7 punten bijeen op de 800m cadetten en scholier Thomas Verhofsté deed er nog 5 bij als scholier. Op de 1500m liep Michiel Despeels naar 9 punten en Thibau Van Den Bussche sprokkelde op dezelfde afstand 6 punten bijeen. Scholier Ricardo Foncke kreeg 3 eenheden achter zijn naam op de 200m. Op de 400m was Kasper Van De Voorde goed voor 9 punten bij de cadetten en Robin Van Wiele krijg er 7 bij de scholieren.

 

Op de kampnummers kreeg Michiel Proost 1 puntje voor zijn optreden bij het hoogspringen. Matthijs Van Hooste nam het verspringen bij de cadetten voor zijn rekening. Hij dikte het totaal aan met 6 eenheden. Scholier Cis Staut bracht ei zo na 13 punten binnen bij het discuswerpen. Alleen jammer dat er iemand een paar centimeter verder gooide, 11 punten dus voor Cis. Cobe Plasschaert was goed voor 6 punten met de kogel. En na de 1500m slingerde Thibau de speer na weg. Hij kreeg er 9 punten voor. Ook Thijs Martens kreeg 9 punten voor zijn prestatie bij het hoogspringen. Bij het verspringen bij de scholieren was Laurent Quintelier onze "chinese" vrijwilliger. Zijn inzet werd toch beloond met 1 puntje. En intussen stootte Cis zijn kogel naar 8 punten en slingerde Cobe de speer naar 5 stuks. En ook Thijs kwam een 2e maal in actie. Hij kreeg 5 punten bij het discuswerpen.

 

Bij de aflossingen waren er 9 punten voor onze cadetten Matthijs, Jens, Thijs en Cobe. De scholieren met Ricardo, Laurent, Cis en Maarten Neels brachten nog 2 puntjes binnen.

 

Alvast een welgemeende "dank je wel" voor onze atleten, trainers, jury en supports die de verre verplaatsing naar Zwevegem tot een goed einde hebben gebracht.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0032 seconds
Valid HTML 4.01!