banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BVV Cadetten/Scholieren Dames - Tienen 2 mei 2015 Zondag 3 Mei 2015


Onze dames cadetten en scholieren trokken voor hun Beker van Vlaanderen naar Tienen. En ze hebben het er schitterend van af gebracht met een 6e plaats in de eindrangschikking. Onze cadetten eindigden op een knappe 2e plaats op1 puntje van de overwinning, en de scholieren werden mooi 9e.

 

Dakota Ceulemans mocht op de 300m horden de spits afbijten. Ze deed dit uitstekend en bracht de eerst 8 punten binnen. Ook 8 punten voor Femke Cerpentier bij het verspringen voor cadetten en Evy Vindevogel deed er nog 5 bij met de kogel. Scholiere Lize Fabré bracht ook 7 binnen met het hoogspringen.

 

De eerste 'volle pot' van 13 punten was voor Jana Van Houte bij het discuswerpen voor scholieren. Jodie Van Kemseke klaarde de klus op de 400m horden. Haar pr was goed voor 7 punten. En cadet Tine Beelen deed er nog eens 7 bij op de 100m. En bij de scholieren liep Luca Bettens dezelfde afstand. Zij bracht 4 punten binnen. Intussen van Jana al aan haar 2e nummer begonnen: het speerwerpen. De 8 punten kwamen weer zoetjes binnen.

 

De volgende 13-punter was voor cadet Leonie Lahey op de 800m. Bij de scholieren deed Sara Verhulst het iets minder. Zij ging met het laatste puntje aan de haal. Lotte Stuer nam bij de cadetten het hoogspringen voor haar rekening. Goed voor 9 punten. En Fien Cant sprong zich naar 2 punten in de zandbak bij de scholieren. Ook Jodie dubbelde. Zij stootte de kogel naar 8 punten.

 

Cadet Jana Van Lent liep op de 1500m gezwind naar de 13 punten. Weer bingo. Lore Smeets liep dezemfde afstand bij de scholieren. Zij bracht 6 punten in het laatje. En Femke gooide haar speer naar 6 punten. Anke Naudts liep de 200m bij de cadetten en zij deed er nog eens 10 punten bovenop. Kaat D'Hondt bracht 2 punten binnen op dezelfde afstand. En op de baanronde (400m) bracht cadet Maaike Vermeiren een mooie 7 punten binnen. Caro Van Landeghem was goed voor 3 punten bij de scholieren. Bij het discuswerpen bij de cadetten deed Jana Van Puyvelde net niet hetzelfde als die andere Jana. Zij eindeigde 2e maar bracht toch de 11 punten mee.

 

Het cadetten aflossingsteam op de 4x100m, zijnde Tine, Lotte, Femke en Anke brachten 2 puntjes binnen. De scholieren Luca, Fien, Lena en Jodie deden er nog een extra puntje bovenop, 3 dus.

 

Alvast een welgemeende "Dank je wel" aan alle atletes, trainers, jury en supporters voor deze fijne middag en mooie prestaties.

 

 

 

Uitslag - Eindrangschikking Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0031 seconds
Valid HTML 4.01!