banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 PK AC Dag 2 - Beveren 26 april 2015 Maandag 27 April 2015


De 2e dag van het provinciaal kampioenschap mochten we zelf organiseren in Beveren. Zoals gewoonlijk stond de organisatie er weer en werd alles weer in goede banen geleid door onze schrage bereidwillige medewerkers. Enkel het weer kregen we niet mee. Ondanks de sombere voorspellingen bleef het nog lange tijd droog, maar vanaf 15u30 waren de hemelsluizen niet meer dicht te houden. Heel jammer natuurlijk voor iedereen, maar vooral voor de atleten waarvan het nummer op het einde geprogrammeerd stond.

 

Onze atleten lieten nog 7 podia noteren en werden nog 2 maal tot provinciaal kampioen gepromoveerd. Scholier Dries Martens was de meest verrassende winnaar: hij won de 400m horden. En in de pletsende regen werd Mathias Leys kampioen bij het polsstokspringen voor juniors. Jana Van Houte verbeterde haar pr met de discus met meer dan 2 meter en mocht daarvoor de zilveren medaille gaan afhalen bij de scholieren. Junior Wout Vierbergen werd nipt verslagen in de spurt bij de 1500m en moest daarvoor tevreden zijn met de 2e trapje op het podium. Voorts was er onverwacht een bronzen plak voor cadet Anke Naudts bij het discuswerpen. En onze hoogspringsters Lize Fabré (scholier) en Eveline Van Remoortere (senior) zorgden ook voor eremetaal.

 

Voorts nog een heel pak Volharders die voor prima prestaties zorgden maar het podium (net) niet haalden. Hun prestaties vind je in de uitslag.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0039 seconds
Valid HTML 4.01!