banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 PK AC Dag 1 - Lebbeke 25 apil 2015 Zondag 26 April 2015


Onder een dreigende hemel en bij de start zelfs een bijna zondvloed ging de eerste dag van het provinciaal kampioenschap van start in Lebbeke. In totaal werden 10 podiumplaatsen behaald: 2 gouden, 5 zilveren en 3 bronzen plakken waren het aandeel van onze Volharders. Een overzichtje:

 

Onze polstokkende dames deden het weer uitstekend. Bij de seniors wipte Nelle De Roeck over 3m50. En dat slechts op 10 pas. Dat belooft! Bij de scholieren hadden we bijna een clean sweep: winst voor Kaat D'Hondt en zilver voor Lena Fabré. Indien Luca Bettens een geldige poging had laten optekenen zouden ze alle 3 staan blinken hebben op het podium...

 

Nog zilver was er voor werpers Tuur Staut (junior - kogel), Daan Bosman (junior - discus) en Bjorn Gevers (senior - discus). En op de 1500m bij de cadetten dames snelde Jana Van Lent naar een toptijd, net achter haar grootste concurrente van ACW.

 

Op het laagste trapje van het podium zagen we Joannes Van Steen (senior - kogel), Alexander Beeldens (senior - hoog) en Ines Heijndrickx (senior - ver).

 

Voorts nog een aantal knappe prestaties van onze andere aanwezige atleten, helaas niet altijd een podium maar wel vele nieuwe bestprestaties! Het seizoen is dus goed ingezet!

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0197 seconds
Valid HTML 4.01!