banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Wim en Bjorn Vlaams Kampioen Donderdag 19 Augustus 2004


Tijdens de afgelopen Vlaamse Kampioenschappen voor Cadetten en Scholieren trokken onze Volharders naar Duffel. Bij afwezigheid van Arnout Matthys (gekwetst) en Jens Van Remoortere (op reis), lag de "medailledruk" bij onze andere toppers. En dat de meesten met die druk kunnen omgaan, hebben ze eens te meer bewezen.
GOUD en de titel Vlaams Kampioen waren weggelegd voor Wim Verelst bij het polsstokspringen scholieren en, zeer verrassend, voor cadet Bjorn Gevers bij het discuswerpen. Voor Bjorn is het eindelijk zijn eerste grote titel en hij wordt hiermee zeker beloond voor zijn noeste trainingsarbeid.
Onze andere atleten presteerden zeker naar behoren maar ze konden geen enkele medaille meer mee naar Beveren terugbrengen. Scholier Dennis Van Hove was er nog het dichtste bij: een vierde plaats op de 400m was echter net niet goed genoeg. Spijtig.
Echter, niet getreurd, want begin september hebben we de Belgische Kampioenschappen in Tessenderlo en heeft iedereen opnieuw dezelfde kansen. Dus, niet vergeten in te schrijven bij Ronny.

Uitslag

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0042 seconds
Valid HTML 4.01!