banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 17e Stekense Veldloop - Stekene 14 december 2014 Maandag 15 December 2014


Voor onze Stekense afdeling was het gisteren weer D-Day. De jaarlijkse internationale veldloop zorgt natuurlijk voor een enorme voorbereiding van het team, maar ook op de dag zelf is het op de toppen van de tenen lopen. Maar de ervaring haalt dan natuurlijk de bovenhand. Van de wedstrijden volgt hier een kort verslag:

 

Voor Volharding begon het al meteen heel mooi met een 3e plaats voor Noa Hollebosch bij de allerjongste meisjes. Bij de jongens was er een 7e stek voor Eliyasu De Vleeschauwer. Limme De Jonghe liep nog net de top-10 binnen bij de pupillen meisjes en bij de jongens werd Lennert Van De Velde knap 6e.  Een volgende podiumplaats was voor miniem Sara Van Hoyweghen. Ze werd in een spurt met 2 RCG-meisjes "gesandwiched".

 

Bij de kadetten dames was er ook een "spurtnederlaag" voor Jana Van Lent. Ook zij werd 2e. Leonie Lahey werd mooi 6e in dezelfde wedstrijd. Ook bij de jongens haalden we het podium. Hiervoor zorgde Michiel Despeels die aan een sterk winterseizoen bezig is.

 

Lore Smeets liet bij de scholieren dames de eerste overwinning optekenen. Jana Van Houte werd hier mooi 4e. Bij de juniores dames liep Astrid Smet naar een eervolle 3e plaats. En bij de seniores viel Nina Lauwaert net naast dat zelfde podium.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog) - Foto's (met dank aan Raoul Van de Calseyde) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0036 seconds
Valid HTML 4.01!