banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Nacht van Volharding - Beveren 6 september 2014 Maandag 8 September 2014


Voor onze Nacht van Volharding in Beveren meldden zich weer meer dan 300 atleten uit binnen- en buitenland aan het secretariaat. Vooral de loopnummers kenden een drukke bezetting, met als topnummers de 400m, de 1500m en de afsluitende 5000m gemengd.

 

Op de kampnummers was de bezetting wat minder maar de kwaliteit was nog steeds aanwezig. Zo sprong Els De Wael (AVLO) 6m bij het verspringen en overschreed Alexander Beeldens de 2m in het hoogspringen. Hij vond blijkbaar inspiratie bij de hoogspringers op de Memorial daags tevoren. Nog 46cm te gaan, Alexander :-)

 

Maar topper van de avond was nietemin onze Arnout Matthys. Arnout, die de hele zomer? al goed op dreef is maar nog niet de ideale omstandigheden vond, werd op onze Nacht op zijn wenken bediend. Een aangename temperatuur, weinig of geen wind en een enthousiast publiek spoorden hem aan tot een grootse prestatie op de 200m. Arnout vloog als nooit tevoren over onze piste en kon zijn inspanning goed volhouden tot aan de finish. De tijd stopte op  20.92. Een nieuw persoonlijk, club-, meeting- en pisterecord!  Zeven jaar vol blessures na zijn 20.98 uit 2007 kon dit wel tellen!

 

Maar Arnout was niet alleen met een meetingrecord. Bij het hoogspringen dames zorgde de Nederlandse Sietske Noorman voor een verbetering tot 1m78 van het oude record op naam van Tia Hellebaut!

 

Onze andere Volharders kwamen ook allemaal goed uit de verf. Aangemoedigd door de vele thuissupporters sneuvelden vele pr's. Opvallendst hierbij was de eerste duik onder de 4min op de 1500m voor Karel Verelst.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0235 seconds
Valid HTML 4.01!