banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 WDK Jeugd - Lokeren 21 juni 2014 Maandag 23 Juni 2014


Onze jeugdatleten trokken naar de proeven en examens weer in grote getale naar de 4e WDK meeting in Lokeren.

 

De overwinningen, podia en nieuwe persoonlijke records waren bijna niet bij te houden. Onze meisjes en jongens zitten dus in een puike conditie, en dat op de vooravond van het komende provinciale kampioenschap op zaterdag 28 juni op dezelfde piste!

 

Natuurlijk waren er nog enkele uitschieters die we zeker willen vermelden. Miniem Lisse Thyssen evenaarde met 2m40 het clubrecord polsstokspringen. Ze deelt het nu samen met Caroline Leys. En Anke Naudts verbeterde het record discuswerpen (750 gr) met een dikke meter.

 

En ook op de aflossingen (3x600m) konden we 2 nieuwe clubrecords noteren: bij de benjamins jongens liepen Lucca Di Levrano, Tijs Van De Velde en Niels Van De Cloodt naar een nieuwe toptijd. Maar DE prestatie van de dag kwam op naam van onze miniemen meisjes: Lisa De Decker, Jana Van Lent en Lisse Thyssen liepen met 5:11.94 niet alleen een nieuw CR, maar onderzoek door onze trainers leert ons dat deze tijd zelfs de beste Belgische prestatie ooit is bij de miniemen meisjes! Knap hoor Lisa, Jana en Lisse.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0204 seconds
Valid HTML 4.01!