banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV Cad/Sch - Gent 19 januari 2014 Maandag 20 Januari 2014


Onze 7 geselecteerde cadetten en scholieren konden jammer genoeg geen eremetaal mee naar huis brengen op hun Vlaams kampioenschap in Gent. Maar aan de prestaties lag het in geen geval.  Een overzichtje.

 

 

 

Scholier Jasper Vancoillie waagde 2x zijn kans in het zand. Iin het verspringen werd hij 6e, en in het hinkstapspringen werd het net niet, 4e dus.  Bij de cadetten zagen we werper Cis Staut aan het werk bij het kogelstoten.  Hij wist zich als 8e te plaatsen voor de finale.  Daar kon hij zich nog verbeteren tot een 6e plaats, maar met wel een nieuw clubrecord!  Dat staat nu op 12m58.  Broer Tuur Staut kon zich ondanks een nieuw pr net niet plaatsen voor de extra beurten.

 

Dat lukte ook niet voor Femke Cerpentier bij het verspringen bij de cadetten. Zij moest zich tevreden stellen met een 10e plaats.  Op de 200m liep ze wel een nieuw pr, maar tegen de rasspurtsters kon ze niet op.

 

Onze eigen spurters deden het ook uitstekend.  Scholiere Nora Gyenes kon zich plaatsen voor de finale op de 60m. Daarin werd ze mooi 5e met een nieuw pr.  Op de 200m kwam ze net te kort voor de medailles.  Hetzelfde liedje voor cadet Lennert Franssens.  Ook hij werd mooi 5e in de finale, en ook net te kort op de 200m. Cadet Jodie Van Kemseke tenslotte werd jammer genoeg gediskwalificeerd op de 60m horden.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0045 seconds
Valid HTML 4.01!