banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht 23-24 november 2013 Woensdag 27 November 2013


Op zaterdag trokken 2 Volharders richting Vilvoorde voor de 32e Sparta Dubbelveldloop aldaar.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

En op zondag trok een grote delegatie Volharders naar de cross in Zele. Daar konden we heel wat ereplaatsen noteren.

 

Een eerste prodiumplaats was er voor Limme De Jonghe bij de pupillen meisjes 2004. In de spurt voor de overwinning kwam ze net te kort. Bij de pupillen meisjes 2003 was er een mooie 7e plaats voor Sara Van Hoyweghen. Mateo Foncke zette de sterke pupillenprestaties ook bij de jongens verder.  Bij de jongens 2004 werd hij knap 3e en haalde hij de bronzen plak op. Bij de jongens 2003 werd het nog beter: daar ging de overwinning naar Torben De Schrijver.  Hij kwam afgescheiden over de eindmeet.

 

De miniemen meisjes zetten graag deze traditie verder.  Lisse Thyssen ging ook aan de haal met de oppergaai bij de miniemen meisjes 2001. In deze wedstrijd werd Yara Cornu nog knap 10e. Bij de jongens 2002 haalde Frederique Quintelier ook nog net de top-10. En Michiel De Bock miste maar net het podium bij de jongens van 2001.  Een 4e plaats is mooi, maar 't is dat "net niet" gevoel dat jammer is. Thijs Martens werd hier ook nog mooi 10e.

 

Bij de cadetten dames haalde Leonie Lahey ook al een mooie podiumplaats.  Zij werd 2e, maar ze was wel de beste eerstejaars! En ook bij de jongens zagen we een sterk cadettendebuut van Michiel Despeels.  Als eerstejaars werd hij knap 5e (2e eerstejaars).

 

En ook bij de scholieren dames liepen onze dames sterke wedstdrijden.  Lore Smeets haalde ook een mooie 3e plaats als eerstejaars scholier). En Jana Van Houte liep naar een verdiende 10e stek. Bij de heren zagen we Arne De Sadeleer beslag leggen op een knappe 9e plaats.

 

Bij de gezamenlijke JSM dames wedstrijd liep Nina Lauwaert naar een eervolle 8e plaats. Astrid Smet liep een sterke wedstrijd bij de juniors en werd uiteindelijk 2e in dit klassement.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog)

 

 

 

2 Volharders trokken naar Arendonk. Bij de dames legde An Claes beslag op een knappe 3e plaats.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0339 seconds
Valid HTML 4.01!