banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 30 december 2012 Zondag 30 December 2012


Onze Stekense en Bornemse crossers trokken naar Ertvelde.

 

Van Geert Van Lent, trainer in Bornem, ontvingen we het volgende verslagje:

Het begon vanmorgen niet zo positief. Ik was bijna in Ertvelde aangekomen toen plots mij het nieuws bereikte dat de opa van Maaike in panne stond te St. Niklaas. Voor Maaike een regelrechte ramp, want Ertvelde is voor Maaike zeer belangrijk. Ze kan er lopen voor eigen familie, bijna een thuiswedstrijd maw. De oom van Maaike besloot om vanuit Ertvelde zelf Maaike te gaan oppikken in St. Niklaas. Gelukkig kwam ze nog net op tijd, weliswaar verloor ze daardoor een parcoursverkenning en een noodzakelijke opwarming. Eind goed al goed, we konden met z’n allen starten en dat was toch uiteindelijk de bedoeling. 

Jana Van Lent (1ste jaars miniem) start traditiegetrouw in Ertvelde als laatste. Deze start lijkt al jaren haar zwart beest te zijn. Toch sloeg ze er nog in om vrij goed vooraan te raken, ze behaalde uiteindelijk een mooie 6de plaats. Haar Stekense clubgenoot Lisse Thyssen die de hele wedstrijd domineerde behaalde een zeer mooie 2de plaats. 

Maaike Vermeiren (2de jaars miniem) liep ondanks haar gebrekkige opwarming een dijk van een wedstrijd. In de sprint voor de allerlaatste podiumplaats moest ze wel duidelijk de duimen leggen, maar uiteindelijk behaalde ze een zeer mooie 5de plaats na een bewogen ochtend. In dezelfde wedstrijd liep Leonie Lahey onafgebroken mee in de kopgroep. In de laatste ronde wist ze een vrij groot gat te slagen waardoor ze onbedreigd naar een nieuwe overwinning liep. 

Lissa Van Lent (1ste jaars scholier) startte voorzichtig en draaide mee in de kopgroep. Uiteindelijk gingen de scholieren meisjes de laatste ronde in met 3 atleten, waaronder Lissa. 2de jaars scholiere Jana Vandepoele (AVR) was net iets te sterk, maar Lissa behaalde wel een zeer mooie 2de plaats.

 

In de eerdere wedstrijden bij de jeugd haalde Sara Van Hoyweghen een knappe 6e plaats bij de pupillen.

 

Lore Smeets behaalde een al even knappe 7e plaats bij de cadetten dames.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrina's blog) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0205 seconds
Valid HTML 4.01!