banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Crossoverzicht - 24-25 november 2012 Maandag 26 November 2012


Op zaterdag trokken enkele atleten van de halve fond naar de cross in Vilvoorde.

 

Wout Vierbergen haalde er een knappe 5e plaats bij de scholieren.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op zondag trokken onze Kempense leden naar Arendonk.  En met succes! An Claes werd er 7e bij de seniors dames en Bart Lieckens was de sterkste bij de masters heren.  Het was voor Bart de eerste overwinning in het Volharding-truitje.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op de Crosscup in Roeselare zagen we enkel Sven Cools aan het werk op de korte cross.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Maar het grootste aantal Volharders vonden we op de cross in Zele.

 

Bij de benjamins meisjes 2004 haalde Limme De Jonghe opnieuw de top-10.  Deze maal werd ze 9e. Een eerste podium was er voor Sara Van Hoyweghen bij de pupillen 2003.  Sara werd knap 3e. Lisse Thyssen zorgde wederom voor de eerste overwinning van de dag. Zij was weer de sterkste bij de miniemen 2001. In dezelfde wedstrijd viel Jana Van Lent net naast het podium. Ze werd 4e. En ook bij de miniemen 2000 was de overwinning voor ons.  Leonie Lahey zorgde voor de dubbel bij de miniemen!  Femke Cerpentier werd hier mooi 6e en Maaike Vermeiren zorgde voor de 3e top-10 plaats door 9e te eindigen.  Bij de jongens zagen we een 9e plaats voor Michiel Despeels bij de miniemen 2000.

 

Bij de cadetten dames liep Lore Smeets naar een heel knappe 5e plaats.  Bij de scholieren deed Lissa Van Lent hetzelfde als haar zus: net naast het podium vallen.  Ook voor haar was er die ondankbare 4e plaats. Astrid Smet werd hier mooi 8e.

 

Bij de scholieren heren noteerden we een verrassende overwinning voor Baziel Wautier.  In een knappe wedstrijd trok Baziel aan het langste eind en zo zorgde hij voor zijn eerste overwinning ooit! Toon Vierbergen werd in deze wedstrijd nog knap 9e.

 

 

 

Uitslag - Foto's (via Sabrinas' blog) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0188 seconds
Valid HTML 4.01!