banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 22-23 september 2012 Maandag 24 September 2012


Op zaterdag trok miniem Giske De Pauw naar de meerkamp in Edegem.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Enkele geselecteerde jeugdatleetjes trokken naar het Nationaal Criterium in Nijvel.  Deze wedstrijd staat bekend als het officieuse Belgisch Kampioenschap voor de jeugd.

 

Benjamin Wout Noppe deed het daar uitstekend.  BIj het hoogspringen bleef  hij maar 1cm onder zijn cr, maar wat meer is, met die 1m19 legde hij beslag op de zilveren medaille!  Later, bij het kogelstoten kwam hij te kort.

 

Pupil Jarne Van Houts deed het ook niet onaardig bij het hoogspringen en miniem Lennert Franssens haalde net niet de finale op de 80m bij de miniemen (de 6 banen in Nijvel, weet je wel).  Jammer.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Meerkampster Eveline Van Remoortere trok naar de 5-kamp in Zwijndrecht.  Ondanks de koude, winderige en natte omstandigheden won ze alle 3  de kampnummers (kogel-hoog-ver).  Maar tegen de Belgisch kampioene bij de beloften kon ze niets beginnen op de 800m.  Maar met de 2e plaats was ze best tevreden.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Nog op zondag was benjamin Sander Blommaert actief in Aalst. En hoe!  Hij verbeterde er het 17-jaar oude clubrecord kogelstoten bij de benjamins!  Met 10m31 is Sander de eerste benjamin die voorbij de kaap van de 10m gooit.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0202 seconds
Valid HTML 4.01!