banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV en PK Masters - Vilvoorde 22 september 2012 Maandag 24 September 2012


Onze 7 masters trokken naar Vilvoorde voor hun Vlaams kampioenschap, tevens ook het provinciaal kampioenschap.  Beladen met 11 Vlaamse en 13 provinciale medailles vertrokken ze moe, maar voldaan opnieuw huiswaarts.  Een overzicht van hun exploten:

 

 

 

Luc Waegeman beet de spits af op de 5000m. In een sterk bezette wedstrijd bij de M50 moest Luc zich tevreden stellen met een zilveren PK-medaille.  Daarna begon het medaillefestival voor onze Volharders...

 

Jozef Claessens won op de 800m de Vlaamse en de provinciale titel bij de M60.  Op de 1500m werd hij 2e, maar was hij wel de 1e van Oost-Vlaanderen. Leeftijdgenoot Freddy Verstichele (ook nog even M60) moest in Jozef zijn meerdere erkennen op de 800m.  2x zilver dus voor Freddy op deze afstand.  Maar op de 400m was het wel bingo voor hem: zowel de Vlaamse als de provinciale titel waren voor hem weggelegd.

 

Hoogspringster Ann Algoet waagde zich ook aan een 100m.  En met succes, want ze werd provinciale kampioene bij de W45.  In haar specialiteit werd ze onbedreigd Vlaams en provinciale kampioene.

 

Allrounder Paul Florin mocht ook 4x op het podium bij de M65.  Op de 400m werd hij met een mooi pr 2e bij het Vlaams kampioenschap, maar was hij wel de beste Oostvlaming.  Met de discus pakte hij dan nog eens de Vlaamse bronzen medaille en de Oostvlaamse titel.

 

En ook onze werpers deden het uitstekend.  Karin Larnoe nam 3 titels en 1 zilveren medaille.  Enkel de Vlaamse titel met de discus ontsnapte haar.  Met de kogel blijft ze ongenaakbaar.  En ook Hector Buyle vierde mee. Op Vlaams niveau werd het 2x zilver bij de M45, maar zowel bij de kogel en de discus was de Oostvlaamse titel voor hem.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0029 seconds
Valid HTML 4.01!