banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK Hamer/Gewicht Masters - Eeklo 15 september 2012 Donderdag 20 September 2012


Master Paul Florin trok voor zijn Belgisch kampioenschap hamer en gewichtwerpen naar Eeklo.

 

Paul deed het uitstekend en bracht 2x zilver bij de M65 mee naar huis.  Maar natuurlijk laten we Paul graag zelf aan het woord:

 

Zaterdag (15/9) in Eeklo twee medailles gekaapt, tweemaal zilver. Er waren voor beide disciplines 4 M65-ers ingeschreven (dezelfde 4 voor hamer als voor gewicht).

Hamer (5 kg)26,46 m, O.K. maar niet goed genoeg : had ik namelijk tegen mijn PR (28,02 m) gegooid had ik goud kunnen pakken (Jaak Nys BK met 27,80 m). Ook slechts 12 cm over tegen de derde (26,34 m).

Gewicht (9,08 kg)9,81 m, prima als je weet dat dit is behaald met een standworp ! Drie keer de draai geprobeerd, maar 3 keer noppes, 't ging weer niet. Stond tot de laatste worp nog aan de leiding met 9,81 m tegen de 3 andere rakkers die mét draai ook géén 10 m haalden, niet normaal. Chris Duprez ging met zijn laatste worp mij voorbij (9,97 m voor het goud). Hier van 't zelfde laken een broek, had ik namelijk één goeie draai gedaan (mijn PR met draai is zelfs 10,70 m) had ik hier ook goud kunnen pakken. En hier ook slechts 3 cm over tegen de derde (9,78 m).

Samenvatting : tevreden met twee maal zilver, want 't was onderling allemaal nipt, maar toch een beetje 't gevoel dat ik hier twee maal goud heb laten liggen.

'k Heb een ganse winter om nu echt eens mijn draai te oefenen en dan vliegen volgend jaar de stukken er af.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0021 seconds
Valid HTML 4.01!