banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Finale BVV Jeugd - Lier 8 september 2012 Maandag 10 September 2012


Onze pupillen en miniemen meisjes trokken voor de finale van de Beker van Vlaanderen voor de jeugd naar Lier.

 

Vol spanning werd reeds enkele weken naar deze wedstrijd toegeleefd en getraind.  We waren er zeker klaar voor, ook dankzij onze mooie overwinning in het begin van het seizoen bij de schiftingen. Maar ondanks de vele nieuwe persoonlijke records kon Volharding zich niet bij de betere jeugdploegen klasseren.  In de eindafrekening werden we pas 11e.  Dus wel wat telleurstelliung op de jonge gezichtjes, maar we kunnen zeker niemand iets kwalijks nemen: de inzet en de prestaties waren top.  Enkel de tegenstanders waren dit ook !  En in zo'n wedstrijden komt het dikwijls op honderdsten of centimeters aan.  Maar niet getreurd, volgend jaar staan we er weer!!

 

Voor de pupillen traden volgende atletes in de arena: Hannah Van Rumst, Lisse Thyssen, Yara Cornu, Amelie Laureys, Anke Naudts, Leonie Noppe, Thalia Buys, Rani Van Molle, Lotte Stuer en Jana Van Puyvelde.

Bij de miniemen zorgden Kaat D'Hondt, Giske De Pauw, Jodie Van Kemseke, Tine Beelen, Fien Cant, Lize Fabré, Kato De Moor, Lena Fabré, Femke Cerpentier, Luca Bettens en Sam Porteman voor de punten.

 

 

 

Uitslagen Loopnummers - Kampnummers - Puntentelling Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0169 seconds
Valid HTML 4.01!