banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK Alle Categorie├źn - Brussel 16-17 juni 2012 Maandag 18 Juni 2012


Op zaterdag maakten onze geselecteerde atleten zich op voor de reeksen van de loopnummers.  Arnout Matthys kwam uit op de 400m. En daar deed hij het schitterend.  Met 47.27 liep hij naar de 8e tijd in totaal, goed voor een finaleplaats op zondag en een verbetering van zijn clubrecord op die afstand.  Elke Vereecken liep de 100m, maar ze kon zich niet plaatsen voor de finale.

 

 

 

Op zondag stonden dan de loop- en kampfinales op het programma. Bij het hoogspringen verbeterde Hanne Boen zich tot 1m74 (nieuwe cr), goed voor de 5e plaats. Jolien Borghijs werd 8e.

 

Caroline Leys kon zich in haar laatste sprong verbeteren tot de 5e plaats bij het verspringen.  Later, bij het hinkstapspringen, kon ze zich nog wel bij de beste 8 scharen, maar verder kwam ze niet.  Ook Carolien Van Osselaer werd 8e, natuurlijk bij het polsstokspringen.

 

400m specialist Arnout Matthys mocht in de finale vertrekken naast kersvers BR-houder Kevin Borlée.  Wel een mooi mikpunt voor Arnout, maar helaas iets te snel wink.  Wel knabbelde Arnout nog enkele honderdsten van zijn CR en zo eindigde hij in een knappe 47.14.  Weer een nieuw CR en een knappe 6e plaats.

 

Alexander Beeldens, intussen terug uit Amerika, verdedigde onze eer bij het hoogspringen.  En Alexander deed het voortreffelijk.  Met 2m01 werd hij derde en zorgde hij voor het enige eremetaal van de dag: de bronzen medaille was voor hem.  Bjorn Gevers kwam nog in actie bij het discuswerpen.  Hij kaapte er de 6e plaats weg.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0325 seconds
Valid HTML 4.01!