banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 25-28 mei 2012 Dinsdag 29 Mei 2012


Het prachtige verlengde Pinksterweekend zorgde voor vele wedstrijden en dito prestaties van onze atleten.  We beginnen het overzicht al op vrijdagavond.

 

Enkele werpers trokken dan al naar Booischot.  Voor de meesten werd het een mooie wedstrijd met nieuwe pr's.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Enkele van onze meerkampers trokken naar de eerste Flanders Cup Meerkamp in Herentals.  Master Paul Florin moest al vroeg (wat niet helemaal Paul's ding is) aan de bak op de 5-kamp.  De felle wind was niet meteen Paul's bondgenoot maar toch streed hij moedig verder.  De afsluitende 1500m in de verzengende hitte was er te veel aan.  Zeker met de 20km van Brussel 's anderdaags op het programma.

 

Meerkampster Eveline Van Remoortere begon op het middaguur aan haar eerste meerkamp bij de seniors.  Ook zij ondervond heel wat hinder van de wind.  Ondanks een harde tegenwind (-1,9) liep ze toch een nieuw pr op de 100m horden.  Later won ze het hoogspringen met een degelijke 1m54, maar het kogelstoten mislukte volledig nadien.  Op de afsluitende 200m liep ze wel opnieuw een pr (ook al met tegenwind).  De 2e dag startte met het verspringen en nog steeds was er die wispelturige wind, dan in het voordeel, dan weer in het nadeel.  Een sprong voorbij de 5m zat er dus weeral niet in.  En ook het speerwerpen lukte weer niet en bij een val blesseerde ze zich aan de knie.   Ondanks de kapotte knie en de warmte liet ze wel een knappe 2:40 noteren op de afsluitende 800m.  Daardoor werd ze nog knap 4e.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Ook in Oordegem stond er een Flanders Cup op het programma: de reeds befaamde IFAM-meeting.  Hier waren het vooral onze spurters die er het mooie weer hielpen maken.  Maar blikvanger van de dag werd Arnout Matthys. Op de 400m liep hij naar een nieuw pr (en CR) van 47.70.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Op Pinkstermaandag trok Liesbet Dieleman naar de wedstrijd in Mechelen.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

En in Lokeren stond ook al een topmeeting op het programma.  Ook hier weer mooie prestaties van onze spurters en onze atleten van de halve fond.  Toon Vierbergen, die nog maar net het cr op de 400m bij de cadetten had gemist, plande nu een aanval op het cr op de 800m.  En deze maal slaagde hij wel in zijn opzet.  Toon kneep bijna een volle seconde af van de vorige besttijd.

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Zelfs enkele atleten trokken de grens over naar  de Pinkstermeeting in Hulst (NL).

 

 

 

Uitslag.

 

 

 

Miniem Lennert Franssens liep de 80m in Oordegem.  Hij kneep weer enkele honderdsten van zijn pr af.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0344 seconds
Valid HTML 4.01!