banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 KVV AC - Kessel-Lo 19 mei 2012 Maandag 21 Mei 2012


Onze kleine selectie atleten heeft op het Vlaams Kampioenschap in Kessel-Lo geen medailles kunnen halen.  Onze spurters hadden te veel last van de tegenwind en onze kampers stootten op sterkere tegenstanders. Toch zetten we hen nog graag in het zonnetje.

 

Evert Van Den Eeckhout zit nog steeds in een prima conditie.  Zowel op de 100m als op de 200m haalde hij de finale.  Wim Van Belle kon zich niet voor deze finale plaatsen.

 

Bjorn Gevers kon zich met de discus wel bij de beste 8 nestelen, maar meer dan dat zat er niet in. Hector Buyle mocht ook 6 maal werpen met de hamer maar was niet opgewassen tegen het +50m geweld.  Sandra Van Puyenbroeck haalde niet hara niveau met de kogel maar met de hamer lukt het steeds beter.  Nu net geen 35m en op een zucht van het clubrecord...

 

Sofie Laenen deed op haar eerste grote kampioenschap bij de "groten" goed mee op de 200m.  Hoogspringsters Hanne Boen en Jolien Borghijs werden beiden 6e en verspringster Ines Heijndrickx liet een nieuw pr en de 6e plaats optekenen.

 

Caroline Leys kwam nog het dichtst bij eremetaal in het hinkstapspringen. Maar uiteindelijk strandde ze op een 4e stek.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0224 seconds
Valid HTML 4.01!