banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Weekendoverzicht - 17-20 mei 2012 Maandag 21 Mei 2012


Een druk verlengd Hemelvaartweekend zorgde weer voor heel wat prestaties van onze Volharders.  Een overzicht:

 

Vele jeugdatleetjes (in de namiddag) en oudere atleten ('s avonds) trokken op donderdag naar de eerste Flanders Cup meeting in Sint-Niklaas.  Onze jongsten leverde mooie prestaties en bezetten meermaals het podium.  's Avonds, bij de oudere atleten noteerden we ook knappe prestaties.  Zo sneuvelde Toon Vierbergen op maar enkele honderdsten van het cr op de 400m bij de cadetten.  Dat cr gaat er zeker nog aan dit jaar!

 

Uitslag.

 

 

 

Op zaterdag deden Thalia Buys en Yana Cornu meer aan de meerkamp in Ertvelde. Beiden lieten er meerdere nieuwe pr's optekenen.

 

Uitslag.

 

De broertjes Noppe en Jarne Van Houts trokken naar de VAL jongeren wedstrijd in Booischot.  Wout Noppe werd er knap 3e bij de benjamins.  Allen verbeterden ze vele pr's.

 

Uitslag.

 

 

 

En op zondag trokken enkele werpers naar de meeting in EekloMelissa Van Hooste stelde er een nieuw clubrecord in: dat van het hamerslingeren (met 3kg) bij de scholieren.

 

En zoals gewoonlijk bezorgde Paul Florin ons zijn wedervaren:

Het was vrij goed weer en gedurende een paar uur zelfs volop zon... dus waren er heel wat deelnemers. Ik had voor de 4 proeven ingeschreven maar door het uitlopen van de planning vielen mijn proeven discus en hamer volledig samen en moest ik (tesamen met nog een paar zotten) voor elke worp hamer of discus telkens over en weer het plein lopen... Dat had enerzijds het voordeel dat je de kans niet kreeg om af te koelen en kreeg je wat extra adrenaline in de aderen zodat ik mijn PR op hamer kon verbeteren tot 28,02 m maar voor discus is wel wat meer concentratie vereist zodat het hier wat minder ging : 31,02 m. Speer (21,29 m) was dan weer vrij goed wanneer men rekening houdt dat ik nog enkel vanuit de nek gooi; mijn vastgeroeste schouder laat mij niet meer toe de volledige zwaai van de arm uit te voeren... Ik gooi dus met deze voor mij nieuwe techniek al bijna even ver als voorheen... Kogel was dan ook weer magertjes; de namiddag liep wat uit, een mens koelt af en wordt moe, je voelt zo de energie (en de goesting) wegstromen... : 8,14 m.

Toch tevreden met mijn nieuwe PR hamer.

 

Uitslag.

 

 

 

En nog op zondag waren enkele atleten op de afspraak in Zele.  Zowel onze spurters als kampers lieten er fraaie dingen zien.

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0351 seconds
Valid HTML 4.01!