banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 IC Cad/Sch Heren - Deinze 6 mei 2012 Maandag 7 Mei 2012


Onze jongens cadetten en scholieren trokken naar Deinze voor hun interclub wedstrijd. Net als de meisjes de dag voordien, maakten ook onze jongens een rustige middag door. Uiteindelijk werden ze 8e. Een overzichtje:

 

 

 

De cadetten begonnen met Toon Vierbergen op de 300m horden.  Toon verbeterde zijn pr en was meteen goed voor 9 punten.  Ook Jasper Vancoillie bracht 9 punten binnen bij het verspringen.  Tuur Staut deed met de kogel nog beter.  Zijn worp was zelfs goed voor de eerste dubbele punten: 10 stuks!  Op de 100m verging het ons minder.  Yoni De Cock kon maar 1 puntje meegraaien. En op de 800m was Michiel Proost goed voor 2 punten.  Maar de 10,5 punten van Jasper Vancoillie bij het hoogspringen deden ons weer deugd en lieten ons wat plaatsjes winnen in het klassement.  Op de langere afstand, de 1500m, liep Arne De Sadeleer een heel goede race.  Een tijd onder de 4:45 is zeker knap, goed voor 8 punten.  Bij het speerwerpen kon Thibau Van Den Bussche zich nog net bij de beste 8 plaatsen en bracht hij 5 punten binnen. Op de 200m was het weer wat minder: Mathias Vanwijnsberghe kon ook maar 1 puntje meepikken. En op de 400m was Ferre Muyshondt goed voor 2 punten.  BIj het discuswerpen zagen we een prachtprestatie van Cobe Van Roeyen. Hij gooide zijn discus voor het eerst voorbij de 30m, goed voor 9 punten. De aflossingsploeg met Toon, Michiel, Ferre en Mathias bracht nog 2 punten binnen.

 

 

 

Bij de scholieren mocht Wout Vierbergen de spits afbijten bij het hoogspringen. Niet direct de specialiteit van Wout, maar op de interclub moeten natuurlijk alle plaatsjes worden ingevuld.  Zijn 1m40 was toch nog goed voor 3 punten.  Ook Mathias Leys stond voor een onbekend nummer: de 400m horden.  Maar Mathias deed het voortreffelijk en eindigde zelfs in 61.30, een tijd ver onder de vooropgestelde doelstelling!  Mathias liep in totaal de 3e tijd, goed voor 10 punten dus.  Voor Joannes Van Steen kent de discus al lang geen geheimen meer.  Zijn overwinning en de 13 punten waren dan niet onverwacht. Later, met de kogel haalde hij nog 10 punten binnen. En Tom Martin dubbelde op de spurtnummers.  Op zowel de 100m als de 200m haalde hij telkens 10 punten.  Alhoewel Daan Bosman een nieuw pr liet optekenen bij het speerwerpen, was hij kansloos t.o.v. de rest.  Slechts 1 puntje was zijn beloning. Wout Vierbergen liep later ook de 800m nog.  Dit gaat hem beter af, getuige ook de mooie tijd en de 8 punten. Klaas Staut sprong voor het eerst voorbij de 5m-grens bij het ver, goed voor 5 punten. En op de 400m deed Klaas dit nog eens over. Op de 1500m liep Baziel Wautier ook een mooie tijd, goed voor 7 punten. Tenslotte deed het aflossingsteam met Mathias, Tom, Klaas en Baziel nog eens 4 punten in het zakje.

 

 

 

Natuurlijk gaat onze dank ook hier uit naar alle atleten, trainers, begeleiders, jury en supporters voor deze fijne dag.

 

 

 

Uitslag + Klassement Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,031 seconds
Valid HTML 4.01!