banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 IC Cad/Sch Dames - Oostende 5 mei 2012 Zaterdag 5 Mei 2012


Onze cadetten en scholieren meisjes trokken naar de kust voor hun wedstrijd in het kader van de Beker van Vlaanderen.  Afspraak in het kille en natte Oostende.  Na een felle strijd eindigden ze op een mooie 7e plaats.

 

Nora Gyenes zorgde meteen voor een mooir reeksoverwinning op de 300m horden bij de cadetten.   Met de 9 punten waren we meteen gelanceerd. En nadat Alany Van de Ven ook al 9 punten scoorde bij het verspringen stevenden we af op een "rustige" namiddag.  Jolien Lippeveld kon zich nog net bij de beste 8 nestelen met de kogel.  Ook haar 5 punten waren welkom.  Aisha Stremersch liep een knappe 100m en ze kreeg hiervoor 7,5 punten. Bij het hoogspringen, niet de specialiteit van Aisha, raakte ze niet hoger dan 1m25. Toch nog goed voor 4 punten. Lore Smeets liep weer een verstandige 800m en werd hiervoor beloond met 7 punten. Joke Van Raemdonck liep de 1500m net onder de 6min, goed voor 5 punten. Jana Van Houte krikte de score met 9 punten op bij het speerwerpen.  Nadien zorge Jana voor de enige overwinning bij de cadetteen.  Ze won het discuswerpen en de bijhorende 13 punten. Rani Vanderveken liep naar reekswinst op de 200m, goed voor een mooie 7 punten. Jolien Lippeveld kwam nog eens in actie op de 400m, goed voor 3 punten. Het aflossingsteam op de 4x100m, met Aisha Stremersch, Nora Gyenes, Alany Van de Ven en Rani Vanderveken werd gediskwalificeerd. Geen punten dus, jammer. In de eindrangschikking werden ze 9e bij de cadetten.

 

Maar natuurlijk waren onze cadetten daar niet alleen, ook onze scholieren lieten zich gelden.

 

Jolien Borghijs won het hoogspringen, meteen goed voor 13 punten. Melissa Van Hooste slingerde de disdus naar 7 punten. Later, met de kogel, liep het iets minder en kreeg ze maar 3 puntjes. En Linske Peeters liep een heel knappe 400m horden. Ze klokte af net boven de 70sec, goed voor de reekswinst en 9 punten. Een wederoptredende Silke De Clerck liep de 100m. Met 3 atletes eindigden ze in dezelfde tijd, allen 4 punten dus. Later bewees Silke zich opnieuw bij het verspringen.  De 10 punten stemden haar zeker tevreden. Ook Kim Blommaert deed haar wederoptreden.  Ze gooide de speer voor het eerst voorbij de 30m, goed voor een welgekome 9 punten. Later, op de 400m, liep Kim een gecontroleerde wedstrijd? Goed voor 7 punten. Werpster Liesbet Dieleman liep de 800m. In een voor haar ongewoon nummer liep ze toch nog naar 5 punten. Op de 1500m deed Sofie Van Raemdonck wat er vanhaar gevraagd werd. Op eigen tempo bracht ze toch 5 punten in het mandje. En op het laatste individueel nummer liep Sofie Laenen nog een mooie 200m, goed voor 9 punten.  Het aflossingsteam met Linske Peeters, Sofie Laenen, Silke De Clerck en Kim Blommaert klokte de 2e tijd, goed voor 11 punten. Hiermee eindigden onze scholieren op een knappe 6e plaats.

 

 

 

Om te eindigen, toch nog een gemeend woordje van dank voor alle aanwezige trainers, begeleiders, jury en supporters.  Zonder jullie waren deze prestaties niet mogelijk geweest. Bedankt.

 

 

 

Uitslag - Klassement - Klassement per ploeg -  Foto's (via de site van HCO) Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0031 seconds
Valid HTML 4.01!