banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Schiftingen BVV Meisjes - Kapellen 21 april 2012 Zondag 22 April 2012


Onze pupillen en miniemen meisjes werden voor de schiftingen voor de Beker van Vlaanderen ingedeeld in de reeks die in Kapellen werd betwist.

En onze meisjes hebben het schitterend gedaan, zowel individueel als als ploeg!  Met een knappe 2e plaats in de eindstand kwamen ze wel niet in aanmerking voor de rechtstreekse finaleplaats, maar als 2e beste verliezer verzekerden ze wel hun plaats in de grote finale op 8 september in Lier!!  Knap hoor meisjes.

Individueel stak Lisse Thyssen er weer bovenuit.  Ze verbeterde haar nog prille CR op de 60m horden, dook voor het eerste onder de 9 sec op de 60m en onder de 3min20 op de 1000m.  Lisse steek alvast in bloedvorm zo vroeg op het seizoen.  Maar natuurlijk was er niet alleen Lisse.  Enkel met een volledige ploeg gemotiveerde meisjes en trainers is dit maar mogelijk.  Dus een welgemeende dank aan ALLE atleetjes en trainers voor dit knappe stukje teamwork. En noteer 8 september maar alvast in jullie agenda.

Een fiere trainer Griet bezorgde ons volgend verslag:

Onder een klein zonnetje begonnen de eerste meisjes om 14.00 uur aan hun wedstrijden. Bij de eerste tussenstand stonden we meteen eerste, we begonnen al in stilte te dromen.  Maar AC Herentals En ZWAT lieten zich niet onbetuigd en ACHL nestelde zich op de eerste plaats.  Tussen ons en onze rivalen van Burcht was het voortdurend haasje over springen.

De regen plensde ondertussen vlotjes door, maar onze atleten versaagden niet en bleven hun beste beentje voorzetten. Voor de estafettes stonden we op de tweede plaats en dit wilden we zo houden.  We moesten zorgen dat de stok goed werd doorgegeven en dan maakten we een kans.  Als de einduitslag afgeroepen werd en ZWAT werd derde, wisten we dat we op een welverdiende tweede plaats waren geëindigd.  Luid applaus weerklonk uiteraard.

Daarom is een woordje van dank zeker op zijn plaats voor de moedige ouders, broers en zussen die dit hondenweer trostsserden om de atleten aan te moedigen.  Maar onze atleten verdienen natuurlijk de grootste pluim, ze hebben zich weer eens volledig gegeven voor een goed clubresultaat.  Daarom DANK U en een dikke PROFICIAT aan onze pupillen: Lisse, Hannah, Thalia, Anke, Leonie, Amelie, Lotte, Yara en Jana en onze miniemen: Lena, Lize, Kaat, Fien, Giske, Jodie, Tine, Luca, Kato en Femke.

Het deed deugd om te zien dat Volharding één grote familie was die samen voor hetzelfde doel streden, zo goe mogelijk presteren met een enorm grote inzet en heel veel sportiviteit.

Een zeer gelukkig en fier trainersteam.

Griet.

Uitslag Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0237 seconds
Valid HTML 4.01!