banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 Indooroverzicht - 18 maart 2012 Zondag 18 Maart 2012


Een groot deel van onze jeugdatleten trok voor de laatste maal deze winter naar Gent om er deel te nemen aan een meeting.
 
De meesten deden het schitterend, met vele nieuwe pr's als gevolg.  2 atleten staken er echter bovenuit: miniem Lennert Franssens scherpte zijn cr op de 150m aan met enkele honderdsten.  Maar pupil Lisse Thyssen deed nog straffer. Zij verbeterde de clubrecords op de 60m en de 60m horden.  Later op de dag evenaarde ze ook het clubrecord hoogspringen.  Straffe meid!
 
 
 
 
 
Uitslag.
 
 
 
 
 
De "vaste" groep jeugdatleetjes trokken naar de finale van de Supercrack in Hoboken. Het hele winterseizoen konden er punten gesprokkeld worden door aan verschillende wedstrijden en proeven mee te doen (zoals het WDK in het zomerseizoen).
 
Afgelopen zondag was Wout Noppe het sterkst. Om voor eindwinst in aanmerking te komen, moest Wout nog enkele straffe toeren uithalen.  En dat deed hij ook: in het hoogspringen verbeterde hij zijn eigen clubrecord met maar liefst 8cm tot 1m18 !  En met de kogel gooide hij voor het eerst voorbij de 8m.  Dit alles resulteerde in de uiteindelijke eindwinst van dit regelmatigheidscriterium bij de benjamins.  Sander Blommaert viel net naast het eindpodium met een knappe 4e plaats.
 
Bij de pupillen meisjes zorgde Lotte Stuer voor mooiste prestatie: zij verbeterde haar cr (dat ze sedert deze middag in Gent - zie boven - deelde met Lisse Thyssen) met 5cm tot 1m35 !  In de eindrangschikking werd Lotte ook al mooi 4e.  Jana Van Puyvelde werd hierin 16e, net als Line Malfliet bij de benjamins.  Bij de jongens pupillen evenaarde Jarne Van Houts zijn cr hoogspringen.  In de eindstand werd Jarne verdienstelijk 13e.
 
 
 
 
 
Uitslag - Eindrangschikking Supercrack 2012

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0217 seconds
Valid HTML 4.01!