banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK Jun/Bel - Gent 3 maart 2012 Maandag 5 Maart 2012


Slechts 6 Volharders waren present op het Belgisch Kampioenschap Juniors en Beloften in Gent.  Maar globaal genomen mogen we best tevreden zijn met de 3 zilveren en de ene bronzen medaille.
 
 
 
Bij de juniors hadden we enkel 3 hoogspringers aan de start.  Hanne Boen sprong zich met 1m69 naar een nieuw clubrecord bij de juniors en de zilveren medaille.  Bij de heren lieten Nino Franssens (1m94 - 4e) en Laurenz De Prekel (1m91 -5e) nieuwe pr's optekenen.
 
Onze beloften dubbelden alle 3.  Caroline Leys sprong zich bij het verspringen met haar intussen beroemde laatste beurt van plaats 3 naar plaats 2 met slechts 1cm verschil op de 3e. Oef...  Bij het hinkstapspringen stond ze al als 2e geklasseerd voor de laatste poging...en ook hier deed ze het weer in haar laatste beurt...enkel kwam ze nu 5cm te kort voor de winst.  Jammer voor deze keer.
 
Eveline Van Remoortere was ook al te vinden bij het verspringen. Met 4m86 kwam ze in de buurt van haar pr maar de verhoopte 5m bleef uit.  Net als bij het kogelstoten later op de dag kwam ze ook hier in de buurt van haar bestwaarde, maar met een 5e en 6e plaats werd ze op haar waarde geklasseerd.
 
Last but not least stoomde Evert Van Den Eeckhout door zijn laatste kampioenschap bij de beloften.  Hij had vuurwerk beloofd, en dat kwam er ook.  Op de 60m knalde hij inde reeksen naar een nieuw pr van 7.10.  In de finale kwam hij een fractie te kort om het podium te halen.  De 200m dan. Na een vlotte reekswinst, goed voor een gunstige baan in de finale, was Evert helemaal klaar voor een spetterende wedstrijd.  Hij liep weeral naar een nieuw pr én de bronzen medaille er bovenop!  Eindelijk een mooie beloning voor zijn noeste trainingsarbeid.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0267 seconds
Valid HTML 4.01!