banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Nieuws
kopNieuws
 BK AC - Gent 26 februari 2012 Maandag 27 Februari 2012


Slechts 8 atleten vertegenwoordigden onze club op het Belgisch Kampioenschap alle categorieën in Gent.
 
 
 
Pieter De Rycke hield onze eer hoog door op overtuigende wijze de 200m te winnen en Belgisch kampioen te worden!  Hij had, weloverwogen, de 60m laten schieten om zich volledig op deze afstand te kunnen concentreren en onnodig energie te verspillen. En dat loonde, want naast de titel verbeterde hij ook het CR tot 21.79!
 
 
 
Ook Jolien Borghijs stond, zoals verwacht op het hoogspringpodium.  Met 1m74 werd zo mooi 2e.  Hanne Boen werd in dezelfde wedstrijd 4e.
 
 
 
Voorts leverden onze andere atleten toch knappe prestaties: Elke Vereecken wist zich te plaatsen voor de finale op de 60m waarin ze 7e werd.  Ook Evert Van den Eeckhout evenaarde dit werk:  in de finale op de 60m werd hij ook 7e (met een nieuw pr) en in de reeksen van de 200m verbeterde hi jook zijn pr, helaas net te weinig voor een finaleplaats.
 
Onze kampers deden het niet onaardig, maar voor medailles kwamen ze te kort: Caroline Leys werd 6e bij het verspringen en 5e bij het hinkstapspringen. Carolien Van Osselaer werd 8e bij de hoogstaande polsstokcompetitie en Bjorn Gevers werd 9e bij het kogelstoten.
 
 
 
 
 
Uitslag.

 Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,031 seconds
Valid HTML 4.01!