Smart Running Team op Moerschanscross te Hulst

Zaterdag 6/11 trok ons Smart Running Team naar de cross van Hulst. Tijdens een zonovergoten namiddag gaven onze atleten het beste van zichzelf.

Hier een kort verslag van trainer Wim.

2 cadetten meisjes stonden aan de start van de 35ste Moerschanscross. Renske had een verschroeiende versnelling de laatste 100m in petto en finishte als 13de. Elien gaf vooraf aan dat ze last had van haar knie maar knokte zich toch naar een knappe 16deplaats. Na de cadetten meisjes was het tijd voor onze cadetten jongens Bram, Lode en Senne. Senne nam bij de start meteen de kop en bleef de hele wedstrijd alert vooraan. Hij finishte knap 2de. Ook Lode en Bram gaven alles wat in de tank zat. Lode eindigde knap 10de en een handvol seconden later finishte Bram op een 14de plaats.

Bij de lange cross heren kwamen Sven en Thibau aan de start. Thibau liep lange tijd op een 4de plek maar had zijn zinnen resoluut op het podium gezet. Hij schakelde in de slotronde nog een versnelling hoger en met steun van het SRT-team liep hij de finish als 3de over. Sven verging het minder. Hij had last van gespannen kuiten en dook tijdens de wedstrijd de pitstop in om van schoenen te wisselen. Hij toonde karakter en liep de wedstrijd uit.

Een impressie in beeld vind je via deze link.