PK jeugd, 21/5/23

Lebbeke, 21/5/23

Naar dit provinciaal kampioenschap trokken een twintigtal atleten. Voor onze jeugd was dit reeds de derde wedstrijd op één week tijd.

Op het einde van de dag was de oogst: 2 x zilver, 4 x brons, 9 finaleplaatsen en voor bijna alle atleten een beste prestatie of seizoens beste.

De zilver medaille werden behaald door Ymke Lenjou bij het discuswerpen (pup meisjes) en door Adonaelle Rosaline Ketchiemen Tchikaba in het kogelstoten (pup meisjes).

Op de derde plaats of brons eindigden Ymke Lenjou (60 m horden, pup meisjes), Lore Van Mieghem (300 m en ver, min meisjes), Emeline Lefever (discus, min meisjes).

De andere finaleplaatsen waren bij de miniemen jongens voor Sander De Paep (8ste, kogel), Seppe Bogaerts (6de, speer), Lucas Paelinck (6de, hoog). Timon Van den Broeck behaalde bij de pupillen jongens een 7de plaats bij kogel, bij onze miniemen meisjes Marlies De Paep (7de, 150 m), Emeline Lefever (6de, kogel) en Marith Speleman (5de, speer). De laatste finaleplaatsen waren voor Noor Slowack (8ste, hoog), Maaike Buytaert (7de, kogel) en Adonaelle Rosaline Ketchiemen Tchikaba (4de, 60 m) bij de pupillen meisjes.

De vele prestatieverbeteringen kan je lezen door te klikken op onderstaande link.

Een dikke proficiat aan al onze atleten.