Kampioenschappen (BK-KVV-PK), september-oktober 2023

Marijke Merckx nam deel aan deze marathon in Nederland en liep haar beste prestatie.

Bij de beloften behaalde Jana Van Puyvelde een bronzen medaille.

Hector Buyle deed nog 1 plaats beter en gooide zich naar een zilveren medaille.

Uitslagen VOLH

PK meerkamp, Beveren, 16-17/9/23

Op dit provinciaal kampioenschap mochten verschillende atleten van VOLH op het podium plaats nemen.

2 atleten behaalden de gouden medaille: Jurgen Brems (Mas M 45) en Wout Noppe (Sen).

Een zilveren medaille was voor Olivier Stoop (Mas M40).

Spurter Tom Martin behaalde een bronzen plak bij de senioren heren. Dit was de medaille voor Lize Wauters bij de scholieren dames.

Zita De Wilde had de pech juist naast het podium te vallen. Ook was er een vierde plaats voor Lore Van Mieghem (Min).

Felix Stockmans behaalde een vijfde plaats bij de cadetten heren,

2 atleten behaalden een zesde plaats: Caitlin Brems (Cad) en Alexe Thoen (Sch).

De zevende plaats was voor er voor Lore Wauters (Cad) en Adonaelle Rosaline Ketchiemen Tchikaba (Min).

De andere atleten behaalden ook mooie resultaten.

Jurgen Brems verbeterde het clubrecord masters 5kamp. Het nieuwe puntentotaal is 2583.

PK hamer/gewichtwerpen, Ertvelde, 10/9/23

Zowel Hector Buyle en Jana Van Puyvelde behaalden 2 maal de provinciale titel bij het hamer en gewichtwerpen.

BK cad/sch, Gentbrugge, 2-3/9/23

7 atleten van VOLH waren geselecteerd voor dit Belgische kampioenschap.

Siebe Noppe behaalde 2 keer een finale plaats, nl. een zesde plaats op zowel de 200 m en het polsstokspringen. Voor onze andere deelnemers zat er geen finale plaats.

Emiel Thierens verbeterde zijn eigen clubrecord op de 100 m horden met 2 tienden.

Ze leverden wel mooie prestaties. Een dikke proficiat aan iedereen.