banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
Interfast NV Rena Plus Home Vast
't Soete Huys Trappen Dhooghe Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Peter Hoste Argenta Beveren
 Welkom bij de joggers
Groepen
Start    Atleten    Trainingen   


Welkom bij de Joggers. Vanuit het nieuw opgerichte RunComite gaan we regelmatig georganiseerde trainingen voorzien buiten de 'gewone' parcoursen in en rond het atletiekterrein in Beveren.Even een overzicht1) Lessenreeks Start-2-Run: In 12 weken tijd in staat zijn om 5 km te lopen. (in het voorjaar en najaar: juiste startdatum via aankondigingen)2) Lessenreeks Run-for-Fun: In 12 weken tijd in staat zijn om 5 km te lopen. (in het voorjaar en najaar: juiste startdatum via aankondigingen)
3) Run-for-Ever 9 km: Een uur joggen aan een gemiddelde loopsnelheid van 9 km/uur. (
4) Run-for-Ever 10 km: Een uur joggen aan een gemiddelde loopsnelheid van 10 km/uur. Intervaltraining is mogelijk.
5) Run-for-Ever 11 km: Een uur joggen aan een gemiddelde loopsnelheid van 11 a 12 km/uur. Intervaltraining is mogelijk.
6) Voorjaar: specifieke voorbereiding voor Antwerp 10 miles
7) Kris zal uiteraard ook nog lange afstand joggers (halve en hele marathons...) met raad en daad bijstaan en een aangepast schema voorstellen wanneer er iets op til is.
8) Trailrunners: Voorbereidende looptrainingen voor diverse trails in Wallonië en omliggende landen. Minimum loopafstand: 15 km
9) Vrouwkes: Recreatief atletiek beoefenen (enkel dames)
10) All-Round Athletics: Met onze nieuwe atletengroep willen we een ruime groep mensen aanspreken die eens willen proeven van de kamp-, werp- en loopnummers in de atletiek zonder aan wedstrijden deel te nemen. Vanaf 16 jaar. Elke maandag van 18u30 tot 20u00,op donderdag (19u30) en zondag(10u00) is er de mogelijkheid om de conditie aan te scherpen met de joggers. Info bij somers-steven@telenet.be of olivier.stoop1980@gmail.com.

11) Sportieve stappers: Maandagavond 18 maart om 19.30uur:Infoavond voor de “sportieve”stappers(langere afstanden zoals marathon, Dodentocht...de website in Bornem gaat pas open op 23maart). Maandagavond 1 april om 19.30 uur: Eerste training voor de stappers (voorbereiding voor de Dodentocht).
Meer info: Paul Florin (037554250) of Ronny Leys (037551573)

Sportieve groetjes,Paul Florin (


Terug
Execution time: 0,023 seconds
Valid HTML 4.01!