Familie fun Vijfkamp

Op zaterdag 14 oktober organiseert Atletiekclub Volharding kern Stekene de derde editie van de familie fun vijfkamp!

We gaan er ook dit jaar weer een super plezante atletiekdag van maken, met toffe spelletjes voor jong en iets minder jong.

We willen jullie allemaal uitnodigen om op zaterdag 14 oktober het nieuwe atletiekseizoen met een knaller in te zetten. Dit doen we tijdens de Familie-Fun-Vijfkamp!

In groepjes van 3 tot 5 personen komen jullie aan de start van 5 verschillende atletiekdisciplines: verspringen, sprinten, hindernissen lopen, kogelstoten en een aflossings kilometer. Deelnemen is belangrijker dan winnen, iedereen gaat met een mooi aandenken naar huis!

Na afloop kan u aanschuiven aan de barbecue voor een lekkere maaltijd.

Wie wenst deel te nemen kan dit doen door een groepje te vormen van 3 tot 5 deelnemers. In dit groepje zitten minstens 2 kinderen. Het groepje mag bestaan uit familieleden maar is geen verplichting. Er is geen leeftijdsbeperking. Iedereen, jong en oud, mag/kan deelnemen! Wanneer een groepje gevormd is, bedenk je een leuke groepsnaam en dan kan er ingeschreven worden. Dit doe je door op de volgende link te klikken en de gegevens aan te vullen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdoidUceOtDFiPpNMoNRnxVSPznp1Y10_kK6bLQ3MoMMoodMQ/viewform?usp=sf_link

Het sportieve gedeelte is helemaal gratis! Daarna is het uitkijken naar zaterdag 14 oktober!

We ontvangen jullie graag vanaf 13u30. Na het ophalen van jullie startnummers doen we samen een geanimeerde opwarming. Als de spiertjes lekker warm zijn gaan we van start met de eerste twee atletiekdisciplines. Rond 15u30 is er dan een pauze voorzien om even op adem te komen (voor de volwassenen), de kinderen kunnen zich dan nog verder uitleven op de springkastelen. Na de pauze gaan we verder met de volgende twee disciplines. Afsluiten doen we omstreeks 16u45 met de familiekilometer. Als iedereen daar goed van bekomen is, zullen de maagjes gevuld kunnen worden.

Inschrijven voor de barbecue doe je ook via dezelfde link. Het culinaire gedeelte (vanaf 17u30) bestaat uit een lekkere barbecue die voor ons verzorgd wordt door traiteur Van Guyse uit Stekene, dat belooft! De BBQ omvat: vlees, vis en groente buffet all you can eat, en afsluitend nog een dessert voor de prijs van 10€ voor iedereen jonger dan 12 jaar en 20€ voor iedereen vanaf 12 jaar. J

e kan ook enkel inschrijven voor het sportieve deel, of enkel voor de maaltijd!

Op deze plezante manier willen we samen met jullie het atletiekseizoen inzetten.

We hopen alvast op jullie massale deelname.

Tot 14 oktober!

Sportieve groeten Atletiekclub Volharding Stekene

Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor
Silver sponsor