banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 BK Meerkamp - Gent 3-4 februari 2018 Woensdag 7 Februari 2018


Op het Belgisch Kampioenschap Meerkamp in Gent leverden onze atleten knappe prestaties. Heel veel nieuwe pr's zijn hiervan getuige. Een overzichtje van deze lange 2-daagse.

 

Cadet Sara Van Hoyweghen kan zich terecht meten met de Belgisch top in deze discipline. Ze verbeterde het clubrecord en eindigde als verdiende 3e op het BK. Tevens werd ze 2e Vlaamse atlete en mocht dus 2x op het podium. Nog bij de cadetten ambieerde Wout Noppe een top-5 plaats, misschien dat zelfs het podium in bereik zou liggen. Wout stond na de horden op een mooie 3de plaats, met zicht op het podium.  Zeker omdat zijn beste  nummer (hoog) nog moest komen. Maar bij het inspringen voor hoog is er pijn in de knie geschoten, waardoor zowel hoog (nog 1 gelukte sprong op 1m60,  zijn beginhoogte) als de 1000 meter volledig de mist in gingen ... Daardoor zakte hij weg naar de 8e plaats in de eindstand. En 5e Vlaamse atleet. Gezien de ambities en de pech werd het een zware teleurstelling voor Wout.

 

Bij de scholieren vochten Jarne Van Houts en Thijs Martens een "robbertje" uit om de beste Volharder. Veel verschil tussen beide mannen was er niet. Enkel in de afsluitende 1000m kon Jarne afstand nemen van Thijs. Bij de juniors werkte Cobe Plasschaert zijn 7-kamp af met heel knappe prestaties op de 60m horden (onder de 9 seconden) en bij het polsstokspringen.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0115 seconds Aantal bezoekers: 56
Aantal unieke bezoekers:
Aantal bezoekers van deze pagina: 9
Valid HTML 4.01!