banner
| | | | | |
Bezoek de website van runners service info jeugd WDK
Bezoek de website van runners service Start 2 Run Running & Co
't Soete Huys De Autospecialist Ter Saksen
Vio Dierickx Autmatisatie Texion
Brouwerij Haacht De Munck Waasland Automotive
Trappen Dhooghe
Iedereen atleet
Panos
 Nieuws
kopNieuws
 PK Indoor - 6 januari 2018 Maandag 8 Januari 2018


Op het afgelopen provinciaal kampioenschap indoor in Gent, was de medailleoogst heel bevredigend te noemen: in totaal verzamelden onze atleten 15 medailles, waarvan 6 gouden (met bijkomende provinciale titel). Ook sneuvelden er 3 CR's en 2 BR's.

 

 

 

Bij onze gouden winnaars mogen cadet Wout Noppe (hoog en 60m horden) en Sara Van Hoyweghen (hoog en kogel) dubbel gerekend worden. Ook onze Bornemse dames waren goed voor 2 gouden plakken: Léonie Lahey bij de juniors op de 400m en Maaike Vermeiren ook al bij de juniors maar dan op de 1500m.

 

De 4 zilveren medailles werden netjes verdeeld onder 4 atleten: Nelle De Roeck greep opnieuw naar de polsstok en bewees dat ze het helemaal niet verleerd is. Junior Cobe Plasschaert sprong nog nooit tevoren zo ver. Scholier Marie De Bock verraste bij het hoogspringen en werper Cis Staut gooide ook al een nieuw pr bij de juniors.

 

Ook de 5 bronzen medailles werden mooi verdeeld: junior Lena Fabré met de polsstok, scholier Anke Naudts met de 3kg kogel, tevens goed voor een nieuw clubrecord, meerkamper Thijs Martens op de 60m bij de scholieren, hoogspringster Freya Beyne bij de scholieren en Lisa De Decker op de 800m, ook al bij de scholieren.

 

 

 

Nog andere markante feiten: het dubbele clubrecord voor master Stefaan Constant op de 60m (tevens BR in zijn categorie) en op de 200m (23 jaar na Marcel Van Goethem én ook een verbetering van het BR)! In de reeksen van de 60m liep Arnout Matthys de snelste tijd, maar hij diende forfait te geven voor de finale. Daarnaast zagen we nog vele nieuwe pr's bij onze andere atleten die (net) niet het podium haalden.

 

 

 

Uitslag. Auteur: Raf
Terug
Execution time: 0,0056 seconds Aantal bezoekers: 56
Aantal unieke bezoekers:
Aantal bezoekers van deze pagina: 9
Valid HTML 4.01!